Wednesday, February 20, 2008

Wild Light


Efter att ha sett Wild Light som förband till Arcade Fire sex gånger förra året har jag och många andra Arcade Fire-fans verkligen tagit dem till våra hjärtan. Första gången jag hörde dem var i Oslo och jag blev omedelbart hooked. Jag längtade varje gång att få se dem innan Arcade Fire, till skillnad mot Clinic som var otroligt tråkiga på scen. Jag längtar verkligen efter Wild Lights debutalbum. Tills vidare får deras magnifika självbetitlade EP fortsätta att göra vändor här. Rekommenderar den starkt! Ni kan köpa den via iTunes om inte annat.

Sist jag hörde något från Seth, en av bandmedlemmarna, skulle de den här månaden gå in i studion och spela in materialet till nya skivan så det bör inte dröja överdrivet länge innan den släpps. Seth är för övrigt en kanonkille, det är de allihop, men Seth är den jag råkat stöta ihop med ett par gånger. Vi åkte bland annat buss tillsammans till Alexandra Palace där konserterna i London ägde rum för han var vilse! haha! Hur trevlig som helst. Här nedan är en länk till en artikel om Wild Light.

PerformerMag: Wild Light

2 comments:

Albin said...

Hej! Du har stavat fel på företeelse, där till höger på förstasidan. Du sa att man skulle säga till om det var nåt, så nu fick du den rätt i ansiktet.

Ha det så bra!

Joel said...

Oj, korrigerat det nu. Tack albin!