Tuesday, March 30, 2010

Confirmed: Arcade Fire to headline Rock en Seine 2010

Another very badly kept secret was just made official by the organisers. Arcade Fire will headline Rock en Seine festival in France on August 29. Although the date is yet to be confirmed it's a simple matter of looking at the other dates which have been confirmed so far. August 29 is the only date still not occupied that weekend.

Anyone remember this from the last time they played there in 2007?Incredible.

4 comments:

Albin said...

Hej! Jag gissar att de kommer spela på roskilde då de har datum öppna under tiden den festivalen är. Vet du nåt mer om det? Jag håller mina tummar :). Tack för en jättebra blogg!

joel said...

In Swedish: Hej Albin! Kul att du gillar bloggen. Det har ryktats lite om det. Jag har också trott att de kommer spela på Roskilde, men allt eftersom dagarna går här och inget konkret dyker upp börjar jag tvivla allt mer. Headliners brukar sippra ut på olika sätt innan de officiellt släpps. Men vi får väl se snart om det är så att de faktiskt lyckats hålla det hemligt.

Albin said...

Jag blir mer och mer nervös. Min värld kommer rasa samman om de inte kommer då det är den enda festival som jag har chans att se dem på i sommar.Det kanske är så att de förhandlar just nu eller så. Oj oj oj. Vilken pärs!

joel said...

Håll ut Albin! :)