Saturday, October 11, 2008

Arcade Fire - Live in Sydney 2008. Bättre än lördagsgodis!

Bästa. Bandet. I. Vår. Generation.
Det räcker för mig att bara se dem såhär på video för att påminna mig om hur ruskigt överlägset numero uno de är. Live at the Wireless som sände konserten för Triple J valde att visa följande låtar under det halvtimmeslånga programmet.
01. Wake Up
02. Keep The Car Running
03. Neighborhood #2 (Laika)
04. The Well And The Lighthouse
05. Intervention
06. No Cars Go

Arcade Fire - Enmore Theatre Sydney - 23 Jan 2008.mpg
Video: MPEG2 Video 720x576 (16:9) 29.97fps 2600Kbps
Audio: MPEG Audio 44100Hz stereo 224Kbps
Storlek: 409.88 mb


För er som inte kan tanka ner den här filen av någon anledning har jag lagt upp den låtvis på mitt youtube-konto. Slutligen, jag sa att de är i en egen division va? Bra!

2 comments:

Cati said...

Hej! Jo bättre än lördagsgodis! Absolut! Tack för att du lag upp dem på youtube. Jag satte mig i soffan å släckte alla lampor å bara nöjt av en fantastisk musikalisk upplevelse. Har du sett dem live? Vet du om dom kommer till sverige?

Joel said...

Låter alldeles perfekt! :)
Jarå, det måste väl ha blivit 6 ggr jag sett dem live nu. Utklassar allt! De kom till Stockholm i mars och november förra året men nu har de sedan i början av februari turnérat klart för den här gången. Kommer nog dröja ett bra tag innan de beger sig ut på vägarna igen. Många av bandmedlemmarna har sidoprojekt som de jobbar med och ska ut och turnéra. Sarah och Richard ska t.ex. spela med sitt andra band Bell Orchestre. Men när de väl har spelat in ett nytt album och ska ut på turné är jag säker på att de kommer hit igen då jag vet att de gillar att komma hit. Men räkna inte med en turné innan 2010. Allt innan dess är en bonus.